Bimm-Bamm Csoport
Az idő nem áll meg!

MENÜ

 

Tisztelt Érdeklődő!

 

Hazai termék

A honlapon szereplő termékek többsége hazai fejlesztéssel, hazai gyártással készült, azaz hazai termék. A fejlesztésüknél a moduláris felépítés, egyszerű használat, csereszabatosság, megbízható és hosszú élettartam és az igényeknek a maximális szem elött tartása volt a cél.

A hazai fejlesztési háttér miatt egyedi igények elől sem zárkózunk el.

A berendezések raktáron való készlete folyamatosan változik. A ritkábban alkalmazott készülékeknél előfordul, hogy csak a megrendelés után kerül gyártásra. Ezért a szállíthatósági időpont  miatt  kérem, keressenek meg.

 

Árak

A fentiek miatt a honlapon lévő árak irányárak, amelyek csak arra szolgálnak, hogy a készülék nagyságrendi ára meghatározható legyen.

A nagyszámú berendezéstípus miatt, egy adott feladat általában több módon is elkészíthető. Javaslom írják meg az igényt, és a Bimm-Bamm Csoport segít az optimális berendezés kiválasztásában. Összetett feladat esetén kérjen ajánlatot.

 

Garancia

Az általunk készített termékekre és szerelésre 3 év teljeskörű garanciát, és további két év szavatosságot vállalunk. A gyári termékek esetén (pl.: kapcsolóóra, izzók stb.)  a gyári garancia feltételeket alkalmazzuk.  

A kezelőszervekkel végezhető műveletekre, vagy egyszerűen elhárítható hibákra pl.: kapcsolóórák átprogramozása, világítási izzó csere stb. kezelési utasítást adunk, vagy telefonos segítséget nyújtunk. Helyszíni kiszállás ilyen esetben általában nem szükséges, ezért ennek költségét a vállalási ár nem tartalmazza.

 

Üdvözlettel:

Kapui Gyula

Bimm-Bamm Csoport

 

 

 

Asztali nézet