Bimm-Bamm Csoport
Az idő nem áll meg!

MENÜ

 

Énekszám kijelző

 

Az énekszámkijelzõ két egységbõl a kijelzõbõl és a távvezérlõbõl áll. A kijelzõ, világítós számokkal mutatja a beállított énekszámot. 3 vagy 4 karakteres lehet. Az előlap szerkezetéből kiindulva, hagyományos LED-es, és az elegánsabb tele LED-es típusú lehet. 

A három számjegyes kijelzõvel csak az énekszámok jelezhetõk ki. A kijelzõ mindig a távvezérlõn megnyomott számokat mutatja a beírás sorrendjében. A számok a * gombbal törölhetõek, vagy a számokat ábrázoló nyomógombokkal átírhatók. Új szám beírása után a kijelzõ villog a figyelemfelkelés miatt.

A négy számjegyes kijelzõre elõször az énekszám írható ki, majd a versszakszám. További gomb megnyomással csak a versszakszám változik. A régi énekszám a * gombbal törölhetõ. Új szám beírása után a kijelzõ 4-szer villog. Két számjegyes ének kiírásakor a számokat 0-val kell kezdeni. Másik lehetőség, hogy az énekszám beírása után, ( pl. 12 ) megvárjuk a kijelző figyelemfelkeltő villogásának végét. Az ekkor beírt számok a versszakszámot módosítják.

 

  51.1 kép

A képen egy négyszámjegyes kijelző látható

 

A kijelzõre több típusváltozatot fejlesztettünk ki, hogy a templom belsõ építészeti megoldásaihoz igazíthassuk. A kijelzõ számai piros, vagy zöld színûek lehetnek. A kijelzõ keret fekete, fekete- arany, fehér, fehér-arany, barna vagy egyedi kialakítású lehet.

A kijelzõ a templomban a falba rögzített kampóra felakasztható, vagy tartószerkezete segítségével felcsavarozható. Az utóbbi esetben, a készülék szögbeállítása is lehetséges. A kijelzõ mûködéséhez hálózati feszültség szükséges. A beépített hálózati csatlakozója 1m hosszúságú. A készülék teljesítményfelvétele 4 W.

A távvezérlõegység a kijelzõhöz vezetékkel, vagy vezeték nélkül csatlakoztatható. A távvezérlõ vezetékes összeköttetés esetében tuchell dugós csatlakozású. A rádiós kapcsolat 433 MHz-es engedélyezett frekvencián történik.

A távvezérlõegység 12 gombot tartalmaz. Az 1-9 gombbal számok írhatók ki, míg a * a kijelzõ törölhetõ.  Rádiós összeköttetés esetén az áthidalható távolság max. 80m. A távvezérlõben normál 9V-os elem szolgáltatja ez energiát, melyet évente egyszer cserélni kell. A távvezérlő első oldalán lévő LED a billentyű lenyomásakor felvillan, jelezve a működőképességet.  Egy távvezérlõ több számkijelzõt is tud vezérelni. Külön megrendelés esetén a kijelzõkhöz több távvezérlõegység is rendelhetõ. Az énekszámkijelzõ felépítése a helyi sajátosságoktól szokásoktól, igényektõl nagymértékben függ.

 

 

  51.2 kép

Az alábbi képen egy görögkatolikus egyház részére kifejlesztett "duplex" énekszámkijelzőt mutatjuk be.

( Az énekszámkijelzõ felépítése a helyi sajátosságoktól szokásoktól, igényektõl nagymértékben függ.)

 

 

Énekszám kijelző árjegyzék

 

Figyelem: Jelenleg akciós áron szállítjuk a kijelzőinket!

  

Típus Kijelzõ mérete Számjegyek száma Megjegyzés   Ár
MIDI 3/R 40x28 cm 3            Énekszám

65 eFt +Áfa

45eFt + Áfa

MAXI 4/R 40x28 cm 4           Énekszám, versszakszám

79 eFt +Áfa 

55eFt+ Áfa

  51.1 táblázat

Kijelző árjegyzék

 

 

 

Asztali nézet