Bimm-Bamm Csoport
Az idő nem áll meg!

MENÜ

Kosaras emelőgépes munkák

 

A Bimm-Bamm Csoport kapuvári telephellyel 4db nagyteljesítményű kosaras emelőgéppel rendelkezik. Így az alábbi munkák elvégzése lehetséges 30m magasságig:

  • Veszélyes fák vágása
  • Építőipari munkák (pl. torony festés, kéménybontás, építés)
  • Villanyszerelési munkák (pl. légvezeték, villámhárító és egyéb villanyszerelés)
  • Reklámtáblák elhelyezése stb.

 

 

 57.1 kép

 

Templomoknál gyakorta végzett munkáink

 

Villámháritó szerelés

A Bimm-Bamm Csoport villámvédelem tervezésére, készítésére és felülvizsgálatára megfelelő engedélyekkel rendelkezik. A kosaras emelőgép használata pedig a munkát meggyosítja. Figyelmükbe ajánlom, hogy az új Norma szerinti villámhárító kivitelezés már kockázatelemzésre épül. A felülvizsgálatokat a hatóságok is ellenőrzik. A villámkár esetén pedig a biztosító első lépésben a szabványos kialakítást vizsgálja.

Villámvédelmi felülvizsgálatot 6 évenként el kell végezni, és megfelelően dokumentálni kell.

Irányár villámhárító készítésére közepes templom esetén kb. 150eFt + Áfa

 

  57.2 kép

 

Templomtorony festés

A legelső ilyen munkánkat néhány évvel ezelőtt készítettük. Ekkor a megrendelőnk gazdasági elemzést végzett, hogy állványozást, állvány bérlést, vagy kosaras emelőgép használatot végezzen-e? Az utóbbi mellett döntött. A megtakarítása több mint 30%-os volt, kosaras emelőgép használatánál. A festést a Bimm-Bamm Csoport alvállakozója, vagy a megbízó vállalkozója egyaránt végezheti.

Irányár: 15 000 Ft + Áfa/óra (egy kezelővel)

 

 

  57.3 kép 

Toronyóra javítás, felszerelés, festés

Az ilyen munkákat nem csak azon óráknál végezzük el, melyet mi helyeztünk üzembe. A kosaras emelőgép használatával olyan munkákat is vállalunk, melyek korábban csak állványozással voltak lehetségesek.

Irányár: 15 000 Ft + Áfa/óra (egy kezelővel)

 

  57.4 kép


 

 

Veszélyes fák vágása

A templom mellett, vagy a templomkertekben lévő fák mérete miatt már hagyományos módszerrel nem vághatók ki. Ilyenkor szintén segíthet a Bimm-Bamm Csoport favágásra szakosodott csapata.

Irányár: 10 000 Ft + Áfa/óra (egy kezelővel)

 

  57.5 kép

 

Világítás felszerelés, javítás

Az épület magassága miatt gyakran csak ez a megoldás jöhet szóba. A Bimm-Bamm Csoport tagjai villamos végzettséggel és gyakorlattal is rendelkeznek.

Irányár: 15 000 Ft + Áfa/óra (egy kezelővel)

Asztali nézet